UT clan
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 UT99 problems

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[mzk]ut99killer
[MZK] member
[MZK] member


Posts : 142
Join date : 2009-05-27
Age : 48
Location : Fredericton NB Canada

PostSubject: UT99 problems   Fri Apr 22, 2011 6:27 pm

Hey guys,
I am havin trouble with my UT99, Maybe someone else has seen this, Havoc maybe?
I just did a fresh install of OS and UT, now it takes a minute before UT starts, I get a black screen then a minute later UT starts, also i cannot connect to ARC server it shows connecting and if i use my laptop it shows me on the server but all i see is connecting? I have seen this before but that was along time ago when i was running XP, a reinstall worked to fix it but its not working now?

Any ideas??
Back to top Go down
View user profile
[uRh]havoc



Posts : 209
Join date : 2009-07-01

PostSubject: Re: UT99 problems   Fri Apr 22, 2011 10:50 pm

reinstall the 436 patch

if you installed the 451 patch or bonus cd that could be why so uninstall that.

if you did that

del the user and unreal tournament ini's and restart the game

if using amd multiple cores you need the dual core fix.

if you run win 7 or vista

then right click on unrealtournament.exe

go to properties

then click compatibility

then put on xp service pack 2 or 3
Back to top Go down
View user profile
{MM}Militaristic

avatar

Posts : 3
Join date : 2011-04-22
Age : 51
Location : New Fuckin York

PostSubject: Re: UT99 problems   Sat Apr 23, 2011 9:50 am

you can grab the patches you need from http://militaristic.org/stuff/
Back to top Go down
View user profile http://www.militaristic.org
[mzk]ut99killer
[MZK] member
[MZK] member


Posts : 142
Join date : 2009-05-27
Age : 48
Location : Fredericton NB Canada

PostSubject: Re: UT99 problems   Sat Apr 23, 2011 10:37 am

Tks, but no luck at all, it works fine on my laptop, same OS win7 64, same install. 436 patch, i am thinking its a direct X problem, if i end task it comes up with that mainworld update error.
If i get a chance i will redo my OS and ghost it before I install UT. little faster since i dont have to do the updates. still 30 minutes or so to ghost. may burn it to blueray to see if that makes it faster.
Back to top Go down
View user profile
*****iceman*****



Posts : 12
Join date : 2009-08-21

PostSubject: Re: UT99 problems   Sat Apr 23, 2011 5:05 pm

Hi Killer,
Maybe it is yours firewall Question

Happy Easter
Back to top Go down
View user profile
[uRh]havoc



Posts : 209
Join date : 2009-07-01

PostSubject: Re: UT99 problems   Sat Apr 23, 2011 6:53 pm

ok now when the game is running open the task manager and in the processes tab you will see unreal tournament.exe

right click on it and hit set affinity

uncheck all except cpu 0
Back to top Go down
View user profile
[mzk]ut99killer
[MZK] member
[MZK] member


Posts : 142
Join date : 2009-05-27
Age : 48
Location : Fredericton NB Canada

PostSubject: Re: UT99 problems   Sun Apr 24, 2011 12:20 pm

Tks guys, got it figured out, its the video driver, had the windows FX1500 driver installed changed to the Nvidia driver and it loads fine. havent tried ARC server yet, will let ya know if it works.
Back to top Go down
View user profile
[ARC]zena

avatar

Posts : 125
Join date : 2009-05-27
Age : 59
Location : chicago

PostSubject: Re: UT99 problems   Sun Apr 24, 2011 6:16 pm

yo feel like dweeb yet?
Back to top Go down
View user profile http://ww.turntablerepair.com
[mzk]ut99killer
[MZK] member
[MZK] member


Posts : 142
Join date : 2009-05-27
Age : 48
Location : Fredericton NB Canada

PostSubject: Re: UT99 problems   Sun Apr 24, 2011 6:17 pm

[ARC]zena wrote:
yo feel like dweeb yet?

LOL,
Ah Z...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: UT99 problems   

Back to top Go down
 
UT99 problems
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bocar 34 PICT-3 Carb Problems
» FAQ: Steering Column Slop, Problems & Replacement
» Instruments panel problems.
» RZR Wheel Hub Problems?
» Ignition Problems

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mad Zark Killers :: UT99-
Jump to: